Peste rasol

de ana in Peste, 26 Iun 2010 | 5538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 20 gr otet
  • sare
  • usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rasol:

Pestele il punem la fiert cu morcovul taiat rondele,ardeiul si ceapa taiate ,otetul ,si asezonam cu sare .

Il fiebem cca 30 de minute,timp in care feliem rosia si o gratinam .Pregatim mujdei de usturoi si servim alaturi de peste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rasol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

26.06.2010, 23:11

super bun si eu vreau nota maxima anuto super bun

nadina73 1

26.06.2010, 23:12

vai danuta da ce severa mai esti cu bietul copil ,eu nu am tinut cont chiar asa de stric cu mancarea dupa 7 luni iam dat orice in afara de fasole ,varza si afumaturisi sant mari si voinici

ana 1

27.06.2010, 07:45

Nadina exact ,cam de acelasi lucru am tinut si eu seama ,mai adug carnita de porc si prajelile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos rapid pentru saramura de peste